Her finner du info om kursene. Ingen datoer er satt enda. 

NB: Det er viktig at dere har tid til å trene på leksene som dere får, mellom hver kurskveld. Det er et kriterie for at dere kan delta på kursene mine. Mitt motto er: "uten trening, ingen fremgang".


Innkallingskurs.

Vi skal starte helt på "scratch" og bygge opp en superforventning til deg og innkallingsordet. Målet er at hunden skal ønske av hele seg, at du skal rope på den og at den omtrent skal snu i lufta, når den hører innkallingordet. 

Alle hunder kan delta på kurset, fra valp til voksen. 

Hunden din og du vil ikke bli utlærte, men dere vil få noen verktøy å jobbe med, slik at dere kan jobbe videre på egen hånd. 

* Kurset vil gå over tre kvelder. 

* Det blir noe teori å lese + hjemmelekser. 

* Kurset koster kr. 850,00

* 4 - 6 deltagere.

* Alle i familien er hjertelig velkomne til å delta.

Passeringstrenings-kurs.

Dette er et kurs som tar for seg hvordan du og hunden din på en god måte kan trene på å passere andre hunder, syklister, hester eller annet som hunden din reagerer på. 

Vi skal trene inn en markør som forteller hunden når den utfører riktig atferd, vi jobber med kontakt-trening og følgetrening.

Kurset passer for hunder fra ca 7 - 8 mnds. alder og det har ingen øvre aldersgrense. Hunden din og du vil ikke bli utlærte, men dere vil få noen verktøy å jobbe med, slik at dere kan jobbe videre på egen hånd.

* Kurset vil gå over tre kvelder.

* Det blir noe teori å lese + hjemmelekser. 

* Kurset koster kr. 850,00

* 4 - 6 deltagere.

* Alle i familien er hjertelig velkomne til å delta.

Sporkurs for nybegynnere/litt øvet.

Å gå spor er kjempemorsomt og noe som hunden din og du kan ha stor glede - og nytte av, i hverdagen. Å gå spor er mental trening på sitt aller beste. Mental trening er viktig for å få en tilfreds og fornøyd hund, og det kan også være en hjelp for hunder som sliter med atferdsproblemer.
På dette kurset trener vi på menneske-spor. Det er ikke vanskelig å overføre til blodspor, hvis det er noen som vil trene på det seinere.


Kurset koster kr. 1.300,00, og det vil være maks 4 deltagere på kurset Det blir mest praktisk trening, men også noe teori "på stolen".
Kurset går enten tre kvelder, eller to lørdager/søndager.
Alle raser, gamle og unge hunder kan delta på dette kurset. Jeg oppfordrer særlig voksne/eldre hunder til å bli med. 

Det er kjempemorsomt å se hvordan hunden bruker sitt viktigste redskap, nesa si, og å oppdage hvor sliten og fornøyd hunden blir.

Kurset kan også tas privat med meg eller så kan jeg kan sette det opp for ei gruppe.